dissabte, 6 d’abril del 2019

Detectiu Conan - Els cas Zero - [2018]

Detectiu Conan - Els cas Zero - [2018]

Detectiu Conan - Els cas Zero - [2018]

Detectiu Conan - Els cas Zero - [2018]


SINOPSIS: A la badia de Tòquio, el flamant complex turístic i centre de convencions Edge of Ocean prepara una cimera internacional. L'1 de maig, abans de la cerimònia d'obertura, més de 22.000 agents de policia vigilen l'edifici quan, per sorpresa, hi ha una explosió a gran escala. A prop de l'explosió hi ha l'agent Tooru Amuro, de la policia nacional de Seguretat Pública. En Conan es pregunta per què l'explosió ha tingut lloc abans i no durant la cimera, i s'adona del comportament sospitós de l'Amuro.




Caràtula actualitzada gràcies a www.animelliure.net

2 comentaris:

  1. Hola, m'agradaria suggerir-te d'utilitzar aquesta imatge: https://i.imgur.com/0HZHWnM.jpg per a la galeta i la portada d'aquesta pel·lícula. La va fer l'usuari Shinsengumi Fansub i la va publicar al fòrum d'animelliure (http://forum.animelliure.net/viewtopic.php?f=5&t=18034&p=356966#p356966). La diferència és que el logo "zero the enforcer" està traduit per "el cas zero" (traducció oficial). Està fet per un aficionat per tant no és oficial però al cap i a la fi totes les caràtules que es publiquen aqui estan fetes també per un aficionat ja que no existeixen oficialment els títols en català a cap caràtula o pòster comercialitzat en molts dels casos. Per això trobo adient comentar-ho per millorar el treball realitzat en aquesta pel·lícula. Moltes gràcies per la gran feinada de fer caràtules i galetes en català.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per comentar i valorar la feina feta. Esperem que la caràtula i galeta del Conan compleixin les vostres espectatives. Hem tingut en compte el póster publicat a animelliure.net. Salut.

    ResponElimina