diumenge, 23 de juliol del 2017

Vaiana - [2016]

Vaiana - [2016]

Vaiana - [2016]

Vaiana - [2016]


SINOPSIS: Fa milers d'anys els millors mariners del món viatjaven al llarg de l'oceà Pacífic descobrint noves illes, però un bon dia els seus viatges van cessar i encara ningú ha descobert per què. Vaiana, una jove apassionada i intrèpida que sent un fort vincle amb el mar, és la filla adolescent del líder d'una tribu que habita les illes del Pacífic Sud. Ella està disposada a resoldre el misteri sobre els seus avantpassats.
Seguint el consell de la seva àvia, la jove decideix no fer cas de la prohibició del seu pare de romandre a l'illa, i es llança als confins de l'Oceà en companyia de la seva mascota, un maldestre gall
anomenat Heihei. En el seu camí es trobaran amb Maui, un semidéu que compta amb un ham màgic, que li dóna l'habilitat de canviar de forma. Junts viuran una gran aventura en què s'enfrontaran a ferotges criatures en una missió gairebé impossible que els portarà a creuar el mar obert, trobant al seu pas molta acció, enormes animals marins, submons sorprenents i cultures antigues.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada